Sommaryoga i Steninge

Vecka 27 är du välkommen till en YOGAVECKA med massor av olika workshops och temaklasser. Du kan välja att gå enstaka pass eller vara med hela veckan. Axplock från veckan: Chakrayoga, yin yoga, heldagsretreat ”Från andnöd till andrum”, workshopen ”Den yogiska vägen” mm.

Här nedanför hittat är hela programmet! Och så kommer det info om SOMMAR-yoga under hela juli månad på strandängen i Steninge lite längre ned! Ett tips är att börja dagen med yoga och sedan boka en klimatsmart och god frukost på Steninge kuststation. I är kan du både äta hos oss eller få din frukost som take away!

Du anmäler dig yoga-veckan på info@malinsvanholm.se och om du önskar boende på Steninge kuststation så hör du av dig på kuststationen@gmail.com

MEDITERA MERA – måndag 29/6 kl 10-13

Vi fördjupar oss i meditation och prövar olika meditationstekniker. Du får lära dig hur du tar dig in i meditationen, hur du grundar tillbaka efteråt, hur du hittar ett bekvämt sätt att sitta och varför vi behöver meditationen.
Kostnad 600 kr

YIN YOGA – måndag 29/6 kl 16-17.30

Ett lugnt och skönt yogapass där kroppen får sträcka ut och sinnet komma till ro.
Kostnad 220 kr

YOGA TEKNIK WORKSHOP- tisdag 30/6 kl 10-13

Vi jobbar med teknik och “alignment”. Passar både dig som är nybörjare och dig som vill förstå positionerna bättre.
Kostnad 600 kr

TEMAKLASS BAKÅTBÖJNINGAR – tisdag 30/6 kl 16.00-17.30

En dynamisk yogaklass där vi utforskar bakåtböjningar och hittar teknik för att göra dem med bra linjering.
Kostnad 220 kr

VÅRA CHAKRAN – WORKSHOP onsdag 1/7 kl 10-13

Under workshopen får du lära dig mer om vad chakran är och hur du kan balansera dem. Workshopen innehåller också olika former av yoga, andningstekniker, mantran och avslutas med en chakrameditation.
Kostnad 600 kr.

YIN YOGA – onsdag 1/7 kl 16.00-17.30

Ett lugnt och skönt yogapass där kroppen får sträcka ut och sinnet komma till ro.
Kostnad 220 kr

FRÅN ANDNÖD TILL ANDRUM – HELDAGSRETREAT MED LUNCH torsdag 2/7 kl 10-16

Ett heldagsretreat där vi hittar verktyg för att skapa utrymme i såväl kropp som sinne. Vi startar dagen med ett dynamiskt yogapass för att väcka kroppen och sinnet och hitta inåt till vårt inre rum. Under dagen kommer du också få lära dig olika andningstekniker och meditationstekniker för att stilla sinnet och hitta balans.
Det finns också utrymme för samtal, reflektioner och tid att bara vara. Den hemlagade vegetariska lunchen äter vi inne på Kuststationen. Dagen avslutas med ett yin yogapass. Du behöver ha med dig: Mjuka kläder att yoga i samt papper och penna. Yogamattor mm finns att låna.
Kostnad 1200 kr.

DEN YOGISKA VÄGEN – fredag 3/7 kl 10-13

En workshop utifrån yogans åttfaldiga väg och hur du hittar din egen väg – ditt äkta norr! Föredrag, yoga, samtal och meditation.
Kostnad 600 kr.

SOMMARYOGA I STENINGE

29 juni-26 juli med Malin Svanholm

Måndagar, onsdagar & fredagar med Malin kl 8.15-9.15 på strandängen. I sommar yogar vi igen på strandängen (vid midsommarstången) i Steninge. Vid sämre väder flyttar vi in i det fina yogahuset på Kuststationen.Yogamatta eller handduk tar du själv med och kanske en filt om du vill använda den för att sitta på eller lägga över dig under vilan. Alla kan vara med utifrån sin förmåga. Kostnad: 120 kr/tillfälle (kontant eller swish) (i Yogahuset 200 kr)

VÄLKOMNA!

Läs mer på www.malinsvanholm.se