Kreativ konferens med hållbarhet och njutning som tema vid havet i sköna Steninge

Vi erbjuder både dag-konferenser eller mindre möten och övernattningskonferenser. Njut av att kunna kombinera din konferens med utomhusaktiviteter vid strand och hav och i flera naturreservat bara runt knuten. Vi erbjuder walk & talks, längre vandringar, pick-nick-korg för fika utomhus, yoga,  mini-spa och till och med havsbad. Det är många nya rön som pekar på att fysisk aktivitet i vacker natur ökar våra möjligheter att vara extra kreativa.

Aktivitetsförslag

Vandring
Kortare eller längre walk and talks
Kustvandring i två naturreservat – kan bokas guidad eller göras utan guide
Guidad tur av livräddningsstationen i Särdal
Cykel
MTB eller fatbike-turer med eller utan guide
Yoga
Egen yoga-lokal och egna yoga-instruktörer kan bokas
Mini-spa
Eget ute-jacuzzi, bastu utedusch och möjlighet till havsbad
Övrigt
Ölprovning av lokala ölsorter

Vårt matkoncept bygger på inspiration från lokalt producerade godsaker och havet. Det betyder att vi kan lova en härlig och annorlunda matupplevelse. Vi lagar huvudsakligen vegetariska rätter med inslag av fisk och skaldjur. Vi serverar en ekologiskt inspirerad 3-rätters frukost med  bl a hemgjord smoothie, hembakt bröd, nystekta plättar och vi har en särskild grötbar där dubble världsmästaren i grötkokning lagar olika gröträtter. Flera av vår maträtter är certifierade enligt WWFs nya matcertifieringssystem One Planet Plate – som syftar till lågt klimatavtryck och att gynna biologisk mångfald. Vi är 4:e anläggningen i Sverige som fått denna certifiering.

Vi har fullständiga rättigheter och trevliga varianter på lokalproducerad öl samt ekologiskt producerade viner och passande alkoholfria alternativ.

Den avslappnade känslan på Steninge kuststation passar dig som söker ett enkelt men mysigt boende med absolut närhet till havet och underbar natur. Vi har generösa sociala ytor både inne och ute, cafédel med bar där vi  bl a serverar lokalt producerad öl, en trivsam matsal, ett vardagsrum med biblioteksdel samt möjligheter att utnyttja vår trädgård till aktiviteter eller att sitta ute.

Både boendedel och konferensdel har wifi och det nybyggda, ljusa och luftiga aktivitetshuset passar för kreativa möten.

Grupper från 2 till 20 personer har möjlighet att boka dag- eller övernattningskonferens på Steninge kuststation, som ligger bara 200 meter från stranden och havet.

Konferenspriser 2020-2021

Vi skräddarsyr såklart en offert efter dina önskemål. Så skicka ett mejl till oss på kuststationen@gmail.com där du beskriver vilken typ av möte / konferens du vill arrangera så återkopplar vi.