Yoga under terminen

Välkommen till Steninge kuststations vackra yogahus och vår fjärde termin med yoga! Nu finns det två olika pass att välja mellan, beroende på vilken yoga och vilka tider som passar dig! Ett par söndagsmorgnar i höst kommer vi också ha ”prova-på-yoga” för alla som är nyfikna på yoga.

HATHA YOGA SOFT / FYSISK är ett pass med lugn men fysisk yoga. Det är ett lugnt tempo med många övningar liggandes på mage/rygg och sittandes. Vi fokuserar på alignment, dvs kroppens hållning och linjering. Yoga kan också vara ett fantastiskt komplement till annan träning eftersom man sträcker ut, arbetar med funktionell styrka, balans och mentalt fokus. Att regelbundet utföra yoga kan hjälpa dig att upptäcka obalanser i kroppen. Vi kommer åt alla små muskler och blir starka inifrån vårt sinne och ut i våra muskler. Passar alla åldrar och stela kroppar. Passar både för kvinnor och män. Inga förkunskaper krävs. Kom ihåg att det är aldrig försent att börja ta hand om din kropp.

HATHA YOGA är dynamisk yoga för styrka, balans och smidighet!I hathayogan möter du såväl liggande som stående och sittande positioner och både dynamiska och mer stillsamma rörelser. Andningen är en viktig del av yogan och du får lära dig hur andningen kan hjälpa dig att hitta ett inre fokus.

Yogaläraren Evelyn guidar dig in i yogans sköna värld. Positionerna varieras utifrån vars och ens behov och du kan vara med oavsett yogavana.

Det finns yogamattor att låna men ta gärna med din egen ändå eftersom det kan vara skönt att ha sin egen. Mjuka kläder och rena barfota fötter är att rekommendera. Kanske en tröja att ta på i vilan.

Du anmäler dig till en av kurserna men har, i mån av plats, möjlighet att ta igen gånger du missat på den andra kursen.
Betalning sker via faktura.

Obs! Om du anmäler dig till mer än en kurs får du 10% rabatt på båda kurserna.

VARMT VÄLKOMNA!
HATHA YOGA SOFT/FYSISK
10 söndagar kl 16.30-17.45
Lärare Evelyn Kalmér
10 mars -19 maj, uppehåll vid påsk
Kostnad 1650 kr
10 torsdagar kl 19.00-20.15
Lärare Evelyn Kalmér
7 mars-16 maj, uppehåll vid påsk
Kostnad 1650 kr
Anmälan